Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

02 octombrie 2023

Panoul de setari

Site-ul web

 

1. Setări generale - în această filă putem gestiona subpagini, redenumi site-ul și adăuga un Favicon personalizat. 

2. Versiunile de limba a site-ului - adăugați versiuni în mai multe limbi pe site-ul dvs. 

3. Fundalul site-ului - schimbați liber fundalul paginii dvs., schimbarea fundalului aici va schimba și fundalul altor subpagini.

4. Informații despre fisierele cookies - în această filă putem edita și modifica afișarea informațiilor despre cookie-uri pe care le folosește site-ul dumneavoastră. 

5. Stiluri de text - definește-ți stilurile de text în această filă, ajută la păstrarea consecvenței paginii. 

6. Culori globale - setați culorile paginii dvs. astfel încât să puteți schimba culorile la nivel global. 

7. Setari pentru mai multe ecrane (RWD) - dacă ați făcut o greșeală în timp ce creați o versiune a site-ului dvs. în vizualizări mobile, cu această funcție puteți reseta modul mobil dat la vizualizarea originală.

8. Mai multe setări - în această filă, putem adăuga cod HTML, CSS, JS în secțiunea de cap a întregului site, modifica setările pentru: afișare rapidă a paginii, afișarea și ascunderea barei de comentarii, activarea și ascunderea aplicației pentru telefon (PWA), activarea și dezactivarea obstacolelor de descărcare a fotografiilor și afișarea și ascunderea zăpezii pe pagină.

 

Pagină

 

1. Setările paginii web - în această filă putem gestiona subpagina, putem schimba numele paginii și adăuga o miniatură personalizată. 

2. Fundalul paginii - schimbați liber fundalul subpaginii dvs.

3. Setări de publicare - modificați vizibilitatea subpaginii dvs. pe web, puteți seta pagina la „Pentru toți”, „Nu este disponibil”, „Pentru autentificare”, „Protejat cu parolă”. 

4. Setări SEO - această filă ne permite să adăugăm meta titlu și meta descriere a paginii, ceea ce ne permite să poziționăm mai bine pagina în motoarele de căutare. 

5. Design responsive (RWD) - dacă ați făcut o greșeală când ați creat o versiune de vizualizare mobilă a site-ului dvs., cu această funcție puteți reseta modul mobil selectat la vizualizarea inițială pentru pagina selectată.

6Mai multe setări - în această filă putem adăuga cod HTML, CSS, JS la secțiunea de cap a unei anumite subpagini și putem decide dacă editorii, atunci când sunt conectați la CMS, vor putea edita conținutul acestei pagini.

Element
 

Editați aspectul elementului pe care l-ați adăugat pe site-ul dvs. Putem găsi setările unor elemente specifice tastând numele elementului în motorul de căutare, sau pe subpagina „Cum se utilizează generatorul de site-uri și se adaugă elemente”

 

Articol

 

1. Setări articol - accesați setările articolului, redenumiți, duplicați sau ștergeți și adăugați o miniatură personalizată.

2. Setări de publicare - modificați data publicării articolului și modificați accesibilitatea acestuia, puteți seta articolul la „Pentru toți”, „Nedisponibil”, „Pentru autentificare”, „Protejat cu parolă”. 

3. Setări SEO – această filă ne permite să adăugăm meta titlu și meta descriere a paginii, ceea ce ne permite să poziționăm mai bine pagina în motoarele de căutare. 

5. Aspect articol  - din panoul de setări, modificați modelul articolului care va fi utilizat de articol.

6. Categorii de articole  - categoriile de articole ne ajută să menținem ordinea și procesul de afișare a articolelor în Lista articolelor - newsfeed.

7. Mai multe setări - în această filă putem adăuga cod HTML, CSS, JS la secțiunea de cap.

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave