Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

24 mai 2019

Meta tag-uri - titlul și descrierea site-ului web

Metaetichetele descriu ceea ce este conținut pe site. Acestea sunt afișate în rezultatele căutării sunt extrem de importante pentru utilizatori, precum și pentru algoritmii motoarelor. În ceea ce privește SEO, cele mai importante meta-etichete sunt titlul și descrierea. În acest articol, veți învăța cum să construiți un site web cu metaetichete care vă permit să apăreți din ce în ce mai sus în rezultatele motorului de căutare.

Titlu

Meta eticheta „Titlu” ar trebui să descrie conținutul site-ului dvs. și să nu depășească 60 de caractere. Merită să includeți numele site-ului web, subiectul site-ului principal sau o anumită bucată de conținut în meta titlu. De exemplu, dacă conduceți un salon de coafură în Brighton, titlul poate fi „Hairstylist Brighton” sau „Hair Salon Brighton”. Eticheta de titlu nu este doar esențială pentru poziționarea site-ului dvs. în motoarele de căutare, dar este afișată și ca nume de filă în motoarele de căutare și îi ajută pe utilizatori să-și amintească unde se află. 

Metatitlu în fila browserului

 

Titlul etichetei meta este afișat și ca titlu al site-ului dvs. în rezultatele căutării pe internet.

Meta-titlu în rezultatele Google

Descriere

Meta eticheta „descriere” este un text care descrie conținutul site-ului dvs. Chiar dacă motoarele de căutare nu prea acordă atenție etichetei de descriere. Este adesea afișat în rezultatele căutării pe internet și permite utilizatorilor să decidă dacă vă vizitează site-ul web și dacă este relevant.

 Meta-descriere în rezultatele Google

Setați metaetichete

Pentru a seta meta etichete, introduceți site-ul web builder WebWave și în „Setări” selectați „SEO”.

 

În setări, puteți seta metaetichete implicite pentru subpaginile dvs. separat de meta titlu. Meta etichetele implicite sunt un titlu și o descriere care vor fi afișate dacă metaetichetele unei anumite subpagini nu au fost încă setate.

Desigur, este mai bine ca fiecare subpagină să aibă propriul titlu și descriere. Setați meta etichete separat în Panoul de setări din „Pagină”.

 

De asemenea, este posibil să adăugați meta etichete prin „Afișați lista paginilor web”. Regula se aplică și articolelor.

 


Setările metatagurilor

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave