Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

24 mai 2019

Cum adaug un Meniu la site-ul meu

În WebWave,  elementul de construcție a site-ului Web Meniu este responsabil pentru adăugarea de navigare pe site-ul dvs., care permite utilizatorilor să se deplaseze cu ușurință prin subpagini. În acest articol, veți învăța cum să construiți un site web adăugând o navigare eficientă. 

 

Adăugați meniu pe site-ul dvs

Editare Meniu

Setări de meniu

Schimbați stilul meniului

 

Adăugați meniu pe site-ul dvs

În generatorul de site-uri WebWave  puteți adăuga meniu din bara de instrumente din partea stângă a constructorului. Tot ce trebuie să faceți este să selectați o pictogramă adecvată, să o trageți și să o plasați pe site-ul dvs.

Când adăugați un meniu nou pe site, se afișează o fereastră în care puteți adăuga un nou buton cu acțiunea de click corespunzătoare sau puteți confirma aspectul curent făcând clic pe pictograma cruce. 

Editarea meniului

Pentru a edita un meniu, faceți click dreapta pe el și selectați „Modifica conținutul si ordinea butoanelor”. 


Adăugați subpagini la Meniu

Pentru a adăuga o subpagină în meniul dvs., mutați-o din fereastra din dreapta unde puteți vedea toate subpaginile în fereastra din mijloc unde veți vedea toate subpaginile deja incluse în meniul selectat.

Adăugați linkuri către Meniu

Pentru a adăuga un link la meniu, utilizați câmpul „Adăugați butonul”. Schimbați fila în „Cu un link catre”. În câmpul „Denumire” introduceți un nume care va fi afișat ca element nou de meniu. Câmpul „Link către” vă permite să alegeți un tip de link pe care doriți să îl creați.

 • Niciunul  - creează un element de meniu fără o acțiune de clic. Această opțiune este utilă în special atunci când construiești un meniu cu două niveluri. Când un utilizator trece cu mouse-ul pe acest element, acesta se derulează afișând a doua parte a meniului.
 • Accesați obiectul din pagină  - creează un element de meniu, care, după ce faceți clic, transferă utilizatorii la un anumit element de pe pagina aleasă. Selectați „mergeți la obiect pe pagină”, alegeți subpagina și elementul de pe ea. Dacă nu cunoașteți un nume al elementului selectat, faceți clic pe el și citiți numele acestuia din panoul de straturi (elementul apare în culoarea verde).

 • Pagina web - creează un element de meniu care, după ce faceți clic, transferă utilizatorii la o anumită subpagină de pe site-ul dvs.

 • Accesați pagina de știri - creează un element de meniu care, după ce faceți clic, transferă utilizatorii la o anumită pagină de știri de pe site-ul dvs.

 • Adresa site-ului web - creează un element de meniu care, după ce faceți clic, transferă utilizatorii către un site web la alegerea dvs. Introdu adresa URL în secțiunea „Adresa site-ului web” și alege dacă ar trebui să se deschidă într-o nouă fereastră de browser.  

 • Mai mult - creează un element de meniu personalizat:

  • Telefon  - rulează aplicația implicită de apelare cum ar fi Skype pe computerul utilizatorilor sau formează automat un număr de telefon mobil la alegerea dvs. pe telefonul utilizatorilor.
  • E-mail - deschide aplicația de cutie poștală implicită, cum ar fi Cutia poștală (Windows 10) pe computerul utilizatorilor sau Gmail pe telefonul mobil al utilizatorilor și pune automat o adresă de e-mail a destinatarului la alegerea dvs.

 

Eliminați subpagina din Meniu

 1. Pentru a elimina o subpagină din meniu, faceți clic pe butonul „editați”.
 2. Apoi faceți clic pe butonul „elimină”. Gata, subpagina eliminată. 

 

Schimbați ordinea subpaginilor în Meniu

Pentru a schimba ordinea subpaginilor, trebuie doar să trageți o subpagină din fereastra din mijloc și să o plasați în meniu unde doriți.

 

Creați un meniu cu două niveluri

Pentru a adăuga elemente la al doilea nivel de meniu, sortați lista de elemente și plasați-o „sub” butonul de prim nivel.

Schimbați eticheta butonului Meniu

 

Pentru a schimba eticheta butonului din Meniu, intrați în editorul de meniu și faceți clic pe „editați” lângă subpagina selectată. Apoi, în fereastra „Nume”, introduceți un nume pe care doriți să-l vedeți pe butonul Meniu și faceți clic pe „Salvare”.

 

În fila Informații buton de meniu puteți, de asemenea, să setați dacă doriți ca linkul să se deschidă în aceeași filă sau într-una nouă după ce faceți clic pe ea. Este posibil să vedeți titlul original al site-ului web la care duce butonul aici. 

 

Setări de meniu

În panoul de ediție al elementelor, selectați „Setări meniu” pentru a vedea funcții suplimentare.

 • Adăugați pagini web - fiecare subpagină nouă adăugată la site-ul dvs. web va fi adăugată automat în meniu. Dacă nu doriți ca nicio subpagină să fie adăugată automat în meniu, debifați caseta.

 • Spațiere - setați spații în pixeli între butoanele de meniu. 

 • Tip meniu orizontal/vertical/mobil  - setați tipul meniului: orizontal, vertical și mobil. Citiți un ghid detaliat despre cum să creați un meniu pentru mobil/hamburger.

 • Submeniu - alegeți în ce direcție ar trebui să apară meniul (sus/jos/auto). 

 • Alinierea meniului  - aici puteți seta alinierea meniului.

 

Schimbați stilul meniului

Schimbați tipul de meniu: orizontal/vertical/mobil

Pentru a schimba tipul de meniu în WebWave website builder, selectați în panoul de ediție a elementului „Tip de meniu” și alegeți între orizontal, vertical și mobil. Direcția de lansare a meniului pe care o puteți selecta în fila „Submeniu”.

 

Schimbați stilul meniului

Pentru a schimba stilul meniului, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic o dată pe el. În panoul ediției laterale setați atribute ca în orice alt element. Puteți schimba culoarea de fundal, vizibilitatea, marginile etc.

 

Schimbați stilul butonului Meniu

 • Stare normală - pentru a schimba stilul unui singur buton de meniu, faceți dublu clic pe el. Va apărea cadrul albastru și în panoul Setări veți putea edita stilul unui singur buton și conținutul acestuia. 
   

   

 

 • Stare: La trecerea cu cursorul peste  - pentru a schimba stilul unui singur buton de meniu atunci când un utilizator trece cu mouse-ul peste acesta, selectați în panoul Setări „State: La trecerea cursorului peste element” și ajustați stilul și conținutul butonului în consecință.

 

 

 • Stare: Activ - o stare a subpaginii conectate care este deschisă în prezent. Pentru a edita această stare, selectați în panoul Setări „State: Active” și ajustați stilul și conținutul.

 

 

 

Un buton de meniu arată diferit de alții

Dacă doriți ca un buton de meniu să arate diferit de alții, faceți dublu clic pe el și, în panoul Setări, selectați „Același design de buton” și debifați caseta „Utilizați stilul de nivel implicit”.

 

De acum înainte, fiecare modificare adusă acestui buton nu va provoca modificări ale celorlalte butoane (în stil sau conținut). 

 

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave