Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

24 mai 2019

Cum redirecționezi un domeniu înregistrat la un alt furnizor

În acest articol, veți afla cum să conectați un domeniu achiziționat de la o terță parte. Desigur, pentru a conecta orice domeniu, primul pas este să cumpărați Plan PremiumDupă aceea, urmați pașii de mai jos:

 

1) Deschideți fereastra pop-up pentru setările domeniului

Accesați panoul webmasterului dvs. și faceți clic pe „Setați-vă propria adresă”.

 

2) Introduceți numele domeniului dvs

În caseta „Conectează un domeniu deja inregistrat” introduceți adresa numelui dvs. de domeniu. Apoi faceți clic pe „Adăugați”.


Lucru important de reținut: dacă adăugați domeniul dvs., de exemplu DomeniulMeu.ro, nu este nevoie să adăugați www nici la DomaniulMeu.ro. WebWave tratează aceste două adrese ca fiind aceleași. Puteți adăuga doar unul și ambele vor funcționa corect. Nu uitați să selectați o singură adresă (cu „www” sau fără „www”) ca principală, deoarece are un impact uriaș asupra SEO (citește mai mult).
 

3) Redirecționează numele domeniului către serverele WebWave

Ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă redirecționați numele de domeniu către serverele DNS WebWave. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la panoul de administrare al resellerului dvs. de domeniu. Există sute de revânzători de domenii diferiți și procesul de configurare a numelui de domeniu diferă foarte mult. Dacă aveți vreo problemă cu redirecționarea numelui dvs. de domeniu, vă rugăm să contactați asistența tehnică pentru reseller pentru ajutor.

3a) Redirecționați site-ul și cutiile poștale către WebWave

Pentru a redirecționa atât site-ul web, cât și cutiile poștale către serverele WebWave, trebuie să setați DNS-ul numelui dvs. de domeniu pe al nostru:

ns1.webwave.me

ns2.webwave.me

Important: aceasta este metoda preferată de redirecționare a numelui dvs. de domeniu, deoarece este mult mai stabilă decât metoda descrisă la punctul 3b

3b) Redirecționați site-ul dvs. către WebWave, dar lăsați cutiile poștale pe celălalt server

Accesați panoul de setări pentru numele de domeniu al revânzătorilor și redirecționați înregistrările www și non-www A către 79.133.210.186

Dacă doriți să păstrați cutia poștală pe un alt server, nu uitați să nu schimbați înregistrarea MX (care este responsabilă pentru cutia poștală).

Important: redirecționarea numelui dvs. de domeniu în acest fel în loc să-l redirecționați către DNS (descris la punctul 3a de mai sus) poate duce la un timp de nefuncționare puțin mai mare al site-ului dvs. Puteți vedea oricând starea disponibilității aici: https://status.webwave.me.

Notă: Dacă aveți un cont de agenție la WebWave, creăm automat servere NS la numele dvs. de domeniu agenției, astfel încât să puteți redirecționa numele de domenii către serverele dvs. NS în loc de cele ale WebWave. Află mai multe aici.

 

Ai probleme?

Dacă întâmpinați dificultăți, contactați-ne prin chat online din colțul din dreapta jos al constructorului - vom fi bucuroși să vă ajutăm! :)

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave