Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Urmărește-ne pe:

Programul WebWave.

Prețuri. 

Materiale. 

Companie.

Trimite-ne un Mesaj

Întreabă pe Facebook

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Nu ai reușit să găsești soluția?


 

Cunoaște WebWave în 5 minute

Cel mai simplu mod de a cunoaște posibilitățile programului WebWave este să privești acest scurt video. În câteva minute vei afla cum creezi site-uri web fără cunoștințe de programare.

 

 

Din ce cauză sunt două filme video?

Editorul programului pentru creare site-uri - WebWave se va adapta la dimensiunile display-ului tău. Dacă ai un ecran mare, vor fi vizibile toate panourile. Dacă ai un ecran mai mic, panourile sunt inițial minimalizate.

 

Procesul de creare site web - pas cu pas?

Procesul de creare site începe cu alegerea: șablon sau foaie goală. În cazul alegerii unui șablon crearea site-ului este mai simplă, mai rapidă. Șabloanele WebWave sunt create în așa fel încât să fie posibil modificarea lor totală. Dacă alegi foaia goală atunci ai mai multe posibilități să creezi un site unic, cu o imagine de brand profundă - creezi site-ul de la zero.

Pașii procesului de creare site-uri web arată în felul următor:

 1. Decide ce informații vor fi amplasate pe site

 2. Creează toate subpaginile necesare și setează denumirea lor

 3. Deschide prima pagină, adaugă un meniu, un logo. Dacă vei adăuga aceste elemente la schema site-ului, acestea vor apărea pe toate subpaginile. Astfel vei economisi timp - îndeplinești doar o singură acțiune.

 4. Adaugă conținut - adaugă imaginile, textele proprii

 5. Publică site-ul

 6. Vezi dacă totul funcționează așa cum dorești:

  1. Conținutul este afișat corect?

  2. Link-urile redirecționează spre subpaginile corespunzătoare

 7. Efectuează corecțiile potrivite. Publică site-ul din nou. Verifică încă o dată.

 8. Optimizează site-ul pentru toate dispozitivele (tabletă, telefon orizontal și telefon vertical). Poți modifica dimensiunile și pozițiile elementelor - conținutul acestora va rămâne același în toate modurile RWD. Dacă unele elemente nu încap pe site, le poți ascunde cu ajutorul Panoului de straturi, iar apoi adaugi elemente noi.

 9. Activează publicarea tuturor modurilor RWD

 10. Publică din nou site-ul

 

Gata!

Procesele de creare site-uri nu este complicat. Dacă însă simți că ai nevoie de informații mai detaliate sau de ajutor - poți să ne scrii pe adresa ro@webwave.me sau pe chat.

Suplimentar organizăm cursuri online în care explicăm în direct cum creezi un site web. La aceste cursuri ai posibilitatea să oferi întrebări față de procesul de realizare site.

Pentru mai multe detalii față de lucrările de creare site-uri treci la baza noastră de tutoriale cu instrucțiuni detaliate :)

Experimentează cu site-ul tău

Procesul de realizare site este dinamic: Schimbă elementele, caută soluția ideală. Poți face singur o copie de rezervă a site-ului web pentru ca site-ul creat să fie în siguranță. Mereu poți crea un nou proiect în care ai putea investi toată creativitatea ta. Astfel vei cunoaște mai bine WebWave!

Când decizi că site-ul este gata conectează-l la un domeniu web.

 

 

Cum creez un meniu?

Citește tutorialul nostru care explică cum poți crea un site cu meniu.

 

Cum creez un blog?

În WebWave crearea unui blog începe de la crearea schemei articolului. Schema aceasta te va ajuta să economisești timp. Pentru a afișa publicațiile pe o subpagină, adaugă un element ”Listă de articole”. Poți crea câteva categorii de articole și seta astfel ca fiece listă să afișeze articolele dintr-o categorie specificată.

Blog în WebWave pas cu pas

Gata! Poți adăuga articole noi. Fiecare din articole va fi afișat automat în lista de articole. Acum rămâne să fim atenți la categoria listei, pentru ca aceasta să afișeze articolele corespunzătoare.

 

Nu reușesc să creez propriul meu site web - ce fac?

Dacă în cadrul procesului de realizare site apar întrebări? Scrie-ne pe chat sau pe e-mail! Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil :)

O practică bună este să ne expediezi un print screen și să explici foarte detaliat ce dorești să obții în rezultatul procesului de creare site. Vom putea să-ți oferim un răspuns mai amplu.

Cum folosesc programul pentru creare site-uri?

22 mai 2019

Înapoi

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

 

Panoul Webmastera

Înregistrare

Logare