Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

05 martie 2020

Versiunea PRO a panoului de poziție și dimensiune a elementelor

Dacă ați creat de ceva timp site-uri web în WebWave website builder, probabil ați observat că majoritatea site-urilor web construite în acest software arată cam similar. Motivul a fost lățimea limitată a site-ului - 1200px, ceea ce a făcut imposibilă crearea de site-uri web cu dimensiunea ecranului complet.

Dar nu mai!

Trecând la modul PRO puteți adăuga elemente în orice parte a ecranului, indiferent de dimensiunea lor, care se vor potrivi în fiecare ecran. Creați site-uri web RWD unice în WebWave - generator de site-uri cu etichetă albă fără codificare!

 

Trecerea la PRO

Poziție dinamică

Alinierea și dimensiunea

Descrierea unităților

 

Trecerea la PRO

Funcția de aliniere dinamică a elementelor este o acțiune destul de complicată, de aceea am introdus funcționalitatea PRO. Webmasterii, care nu sunt mulțumiți de funcțiile de bază pentru poziție și dimensiuni, pot activa PRO în Panoul de setări. 

Pentru a trece la modul PRO, selectați un element și în Panoul de setări în „Poziție și dimensiune” faceți clic pe PRO.

Poziție dinamică

Această opțiune vă oferă posibilitatea de a vă poziționa elementele în funcție de colțurile ecranului.
Puteți atașa orice elemente în colțul din stânga sau din dreapta ecranului. Trebuie să setați aspectul doar în partea stângă/dreapta a ecranului.
 

 

Alinierea și dimensiunea

Poziția și dimensiunea vă permit să setați alinierea și dimensiunea elementului de pe site-ul dvs. web. Aceste funcții pot fi setate în diferite unități: px, VH și VW. 

Descrierea unităților

PX

Este o unitate implicită în generatorul de site-uri web utilizată pentru setarea unei dimensiuni statice și a alinierii elementelor. Elementele setate în px vor avea întotdeauna aceeași dimensiune și aliniament, indiferent de dimensiunea ecranului la care sunt vizualizate. 

 

VW

Următoarea unitate este calculată în funcție de lățimea ecranului. Dacă doriți ca elementul să ocupe toată lățimea ecranului, setați-l la 100 vw. Când îl setați la 50 vw, atunci elementul va ocupa jumătate din lățimea ecranului.  

VH

Această unitate este calculată în funcție de înălțimea ecranului. Dacă doriți ca elementul să ocupe toată înălțimea ecranului, setați-l la 100 vh. Dacă îl setați la 50 vh, atunci elementul va ocupa jumătate din înălțimea ecranului. 

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave