Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

05 martie 2020

Versiunea PRO a panoului de poziție și dimensiune a elementelor

Dacă deja creezi site-uri folosind WebWave de ceva timp, probabil ai impresia că multe dintre ele sunt similare. 

Unul dintre aspectele principale era limitarea lățimii la 1200 px ceea ce nu permitea crearea paginii pe lățimea întregului ecran. 

  1. PX
  2. %
  3. VW
  4. VH
  5. Rotire
     

Activarea opțiunii PRO din panoul Poziție și Dimensiune îți va permite sa muți elementele în orice parte a ecranului, iar dimensiunile vor fi ajustate pentru orice fel  de ecran. 

Funcția RWD îți va permite sa creezi pagini uimitoare în WebWave (un website builder care poate fi utilizat fără a avea cunoștințe de programare).

Comutarea panoului la versiunea PRO

Deoarece poziția și dimensiunile dinamice a elementelor este destul de complicată, am decis ca aceasta funcție să fie inactivă la început, astfel încât utilizatorii mai puțin avansați să poată continua crearea site-urilor fără dificultăți. Dacă funcțiile de bază nu sunt suficiente pentru tine, poți comuta panoul Poziție și Dimensiune la versiunea PRO, iar apoi posibilitățile vor fi nelimitate.

Pentru a activa versiunea PRO, faceți click pe butonul corespunzător din secțiunea Poziție și dimensiune

Comutarea panoului la versiunea PRO

Poziționarea elementelor

Poziționarea elementelor in coltul paginii

Poziționarea elementelor in coltul ecranului

Această opțiune îți permite să modifici poziționarea elementelor, astfel încât să poți muta orice element chiar și până în colțul din partea dreapta sus sau stânga sus a ecranului. Tot ce trebui sa faci este sa schimbi poziționarea elementului în colțul din dreapta sau stânga a ecranului.

Poziția și dimensiunea

Această parte a panoului îți permite să schimbi atât poziția, cat și dimensiunea elementelor de pe site-ul tău. Folosind listele derulante, poți modifica unitățile pentru dimensiune și poziție în PX, %, VH sau VW.

Poziția și dimensiunea elementelor

Descrierea unităților

PX

Aceasta este unitatea implicită din creator și îți permite să setezi dimensiunea statică și poziția elementelor. Elementele care folosesc această unitate vor avea întotdeauna aceeași dimensiune și locație, indiferent de dimensiunea paginii sau ecranului pe care este afișată.

Setarea latimii 100 de pixeli

%

Această unitate este calculată în raport cu pagina (fiecare pagină din WebWave are o lățime fixă ​​de 1200px). Deci, dacă setezi lățimea elementului la 100%, acesta va fi extins pe întreaga lățime a zonei paginii, nu a ecranului. O situație similară este în cazul înălțimii. Elementele setate la 100% înălțime vor acoperi întreaga suprafață de la începutul până la sfârșitul paginii.

Setarea latimii in procente

Setarea inaltimii in procente

VW

Această unitate este calculată în raport cu lățimea ecranului. Deci, dacă dorești ca obiectul din pagină să ocupe întotdeauna lățimea completă a ecranului, atunci trebuie să setezi lățimea acestuia la 100VW. Dacă setezi lățimea obiectului la 50VW, aceasta va ocupa întotdeauna jumătate din lățimea ecranului.

Setarea latimii VW

VH

Această unitate este calculată în raport cu înălțimea ecranului. Dacă te asiguri că obiectul din pagină ocupă întotdeauna înălțimea completă a ecranului, atunci aceasta trebuie setată la 100VH. Dacă setezi înălțimea obiectului la 50VH, aceasta va ocupa întotdeauna jumătate din înălțimea ecranului.

Setarea inaltimii VH

Rotire Elementelor

Această funcție îți va permite să rotești orice obiecte de pe site-ul tău. Trebuie doar să selectezi elementul pe care dorești sa îl rotești, iar apoi să modifici valoarea ferestrei Rotire.

 

Rotirea Elementelor

 

 

ATENȚIE: Dacă dorești să activezi planul Premium, poți să o faci pe subpagina Activează Premium.

 

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave