Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

24 mai 2019

Cum transfer planul Premium între site-uri

Când achiziționați Planul Premium pentru site-ul dvs. web, acesta poate fi apoi conectat la un nume de domeniu la alegerea dvs. Planurile plătite nu sunt legate veșnic la un site web, ele pot fi transferate cu ușurință pe un alt site web creat în WebWaveDe exemplu, dacă construiți o nouă versiune a unui site web existent, puteți conecta noul site web la Planul Premium activat anterior.

 

Dacă dintr-un motiv oarecare, decideți să ștergeți un site web creat în WebWave cu un plan plătit activ, acesta nu va fi irosit. Puteți conecta acest plan plătit la un alt site web.

 

Transferați planul Premium pe un alt site web

  1. Accesați panoul Webmstaser și în partea dreaptă a site-ului selectați „Planuri Premium” și „Gestionați planurile Premium”. 


     
  2. În fereastra nouă, selectați „Schimbați” de lângă site-ul web cu planul Premium activ pe care doriți să îl transferați.


     
  3. Selectați un site web nou la care doriți să transferați Planul Premium. Dacă doriți să transferați și domeniul și e-mailul, păstrați selectat „Schimbați și domeniile și e-mailul”

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave