Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

22 mai 2019

Cum setez tag-urile ALT 

Adăugând un text alternativ la o imagine, ajutați motoarele de căutare să vă „citească” imaginile. În constructorul de site-uri WebWave, adăugarea unui text alternativ este ușoară. În acest articol, veți învăța cum să vă construiți site-ul web cu descrieri de imagini. 

Adăugarea de descrieri alternative la imaginile dvs. este foarte esențială din perspectiva poziționării site-ului dvs., deoarece permite motoarelor de căutare să înțeleagă „sensul” site-ului dvs. și, prin urmare, să îl afișeze mai sus în rezultatele căutării.
Descrierile imaginilor pot include, de asemenea, cuvinte cheie și nu vor fi considerate ca umplutură de cuvinte cheie. Motivul este că pur și simplu adăugați grafica pe site-ul web a unui anumit subiect, iar grafica ar trebui să reflecte sensul textului conținut pe site-ul dvs. web. Deci, descrierile imaginilor informează motoarele de căutare despre subiectul imaginii.

Pentru a adăuga un text alternativ, selectați o imagine și în panoul Setări deschideți „Descrierea imaginii și SEO”. Introdu textul alternativ în descrierea imaginii SEO (ALT). 

 

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave