Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

27 octombrie 2023

Termenii programului de afiliere în Webwave

WebWave CMS - www creator de pagini web fără codare - are propriul program de recomandare.

Fiecare persoană căreia îi veți recomanda WebWave va primi 50% reducere la cumpărarea propriului Plan Premium pe care trebuie să-l folosească în 7 zile de la înregistrare. De asemenea, veți primi șansa de a obține un venit constant, static. Veți primi un comision de 30% la o găzduire plătită de persoanele recomandate de dvs.Aplicați la programul de parteneriat WebWave

Comisia de la prima linie de recomandare

Comisia de la recomandarea a doua linie

Program de afiliere

 

Aplicați la programul de parteneriat WebWave

 

Pentru a câștiga din recomandarea creatorului de pagini web WewWave, mai întâi trebuie să aplicați la programul nostru. O puteți face cu ușurință în Panoul dvs. de webmaster.

 

 1. Faceți clic pe „(Recomandați și câștigați)” în partea dreaptă a panoului pentru webmasteri. Completați caseta, scriind despre cum doriți să recomandați Webwave și faceți clic pe „Încep să recomand”.


   
 2. După ce faceți clic pe butonul se va afișa panoul de recomandări, în care există un link al unei persoane care recomandă și informații despre numărul de utilizatori recomandați, paginile web realizate și comisionul dvs.


   
 3. Puteți copia linkul și îl puteți pune în materialele promoționale sau îl puteți trimite direct unei persoane care este interesată să realizeze o pagină web în Webwave.

 

 

Comisia de la prima linie de recomandare

 1. Un nou utilizator se înregistrează din linkul de recomandare. În momentul în care plătesc Planul Premium, 30% din plata lor merge în contul dumneavoastră de recomandare.

 

 

Comisia de la recomandarea a doua linie

Programul de parteneriat în Webwave a fost creat astfel încât să puteți câștiga bani nu numai din plățile efectuate de utilizatorul recomandat direct, ci și din recomandările de linia a doua. Comisionul este atunci de 20%.


TU > Un utilizator din recomandarea ta > Utilizator B din recomandarea utilizatorului A

 

În situația prezentată în schemă:

 1. Când utilizatorul B plătește Planul Premium, utilizatorul A primește un comision de 30%, iar TU vei primi un comision de 20% din plata utilizatorului B.
   
 2. În cazul în care un utilizator realizează o pagină web pentru clientul său și îi trimite factura pentru Planul Premium, un comision de 30% îi revine utilizatorului A, iar TU vei primi un comision de 20%.
   

Fondurile strânse astfel pot fi destinate serviciilor WebWave. Dacă strângi cel puțin 500 RON, o poți plăti în contul tău bancar.

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave