Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

27 octombrie 2023

Primii pasi in creearea contului de agentie

În WebWave puteți crea site-uri web www pentru clienți fără a fi nevoie să dețineți un cont de agenție. Cu toate acestea, lansarea unui astfel de cont poate avea mai multe posibilități, ceea ce îți va face munca mai ușoară și compania ta va fi prestigioasă.

 

Posibilitatea de a conecta o adresă URL temporară la site-urile web www
 

Publicarea unui site web sub propria adresă URL, cum ar fi https://compania mea.com, este întotdeauna ultimul pas pentru a crea un site web www pentru un client. În acest caz, trimiterea unui link către un site web creat pentru ei este cea mai bună opțiune. Este bine să ai un link care pare prietenos și profesionist. Ca de exemplu acesta: https://client1.mycompany.com. Apoi clientul intră numai pe acest site și vede conținutul imediat. Este mai ușor pentru ei să facă comentarii la proiect cu care pot interacționa, spre deosebire de fișierele jpg.

În WebWave, atunci când dețineți un cont de agenție, vă puteți conecta propria adresă URL la site-uri web care nu au Plan Premium activ. Puteți citi despre asta aici.

 

Lipsa siglei WebWave pe site-urile web publicate care nu conțin Plan Premium

 

Pe site-urile web publicate care nu conțin Plan Premium activ, puteți vedea o informație afișată în partea de jos a site-ului, că acesta a fost creat în WebWave. Dacă dețineți contul agenției, astfel de informații nu sunt vizibile. Nu trebuie să setați nimic pentru a utiliza acea funcție. Informațiile despre WebWave vor dispărea din site-urile publicate de îndată ce vă veți lansa contul de agenție.

 

Distribuiți panoul dvs. CMS pentru ca clientul dvs. să adauge conținut pe site-ul său.

 

Fiecare site web creat în WebWave are propriul său panou CMS. Permite modificarea conținutului de pe site (fotografii, articole, texte) de către o persoană care nu are abilități tehnice. Nu vor strica din greșeală aspectul site-ului lor și nu vor șterge conținutul de pe acesta. Panoul CMS disponibil este atât de ușor încât nu aveți nevoie de nicio pregătire sau abilități pentru a schimba conținutul site-ului. Trebuie doar să vă autentificați, să faceți dublu clic pe text și să îl schimbați.

În calitate de creator de site-uri web, puteți atribui orice nivel de autorizare clientului dvs. De asemenea, puteți alege elemente pe care clientul le poate schimba și elemente pe care nu le poate schimba. Puteți personaliza panoul CMS așa cum doriți dvs. și clientului dvs.

Partajați panoul CMS clientului înainte de a lansa în sfârșit proiectul pe internet. Datorită acestui fapt, clienții pot adăuga singuri texte și imagini. Vă puteți finaliza proiectul mai rapid și veți putea primi plata de la clienți.

Datorită CMS, clientul dvs. nu vă va suna de fiecare dată când va dori să adauge mici modificări. O vor face singuri.

 

În acest tutorial puteți citi despre adăugarea conturilor de utilizatori CMS și despre posibilitatea de a partaja de a edita site-ul lor.

 

Schimbați logo-ul și culorile WebWave cu ale dvs

Setează-ți logo-ul și schimbă culorile pentru panoul CMS, astfel încât clienții să nu uite niciodată că Tu ai creat acel site și există șanse mai mari ca ei să te recomande clienților lor. În acest articol veți citi despre setarea logo-ului dvs.

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave