Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

22 mai 2019

Oferta WebWave

 


 

Care este diferența dintre versiunea gratuită și cea Premium?

 

Planul Gratuit

Planul gratuit oferă posibilitatea să te concentrezi asupra procesului de realizare a site-ului. Ai acces la toate funcțiile programului WebWave.

În planul Gratuit însă nu ai influență asupra adresei web, sub care va fi publicată pagina ta. Site-ul va fi publicat sub o adresă gratuită de subdomeniu webwavecms.com. Acea adresă web include 6 caractere aleatoare și arată cam așa:

http://r7cqx9.webwavecms.com/

Așa site-uri nu pot fi promovate în cadrul motoarelor de căutare pentru că nu sunt indexate de Google.

Dacă dorești să modifici adresa site-ului este suficient să activezi planul Premium.

 

Planul Premium

În versiunea cu plată vei putea adăuga la site un domeniu propriu, de exemplu:

https://compania-mea.ro

Dacă ai deja o adresă web proprie, cumpărată de la un alt furnizor o poți conecta ușor la site-ul creat în WebWave. Citește acest tutorial pentru a afla cum faci acest lucru.

Dacă ai activat planul Premium, atunci poți să faci o promovare SEO pentru acel site. Vei găsi toate avantajele planului Gratuit și Premium pe subpagina prețuri WebWave.

Dacă dorești să activezi planul Premium, poți să o faci pe subpagina Activează Premium.

Dacă ai întrebări sau dorești să afli mai multe detalii, scrie-ne. Îți vom explica totul și te vom ajuta să alegi cea mai bună opțiune.

 

 

Pentru ce plătesc și când?

Pentru ca site-ul tău să fie accesibil în rețea ai nevoie mai întâi să creezi site-ul, iar apoi să-l publici pe un hosting bun și o adresă web de domeniu proprie.

Imaginează-ți că site-ul reprezintă o casă. Pentru a ajunge la clădirea necesară ai nevoie de un ”lot de pământ” unde clădirea va fi construită și o adresă. Serviciul de hosting care este inclus în planul Premium, reprezintă ”lotul de pământ” pe care este situată clădirea. Domeniul reprezintă ”adresa”, la care vei găsi acea clădire.

 

Planul Premium

În programul pentru creare site-uri - WebWave vei plăti o sumă mică pentru accesul la pachetul de servicii și funcții descrise în ofertă.

Poți plăti planul Premium pentru perioade de:

  • 1 lună
  • 6 luni
  • 12 luni

 

Prețurile actuale le vei găsi pe subpagina Activează Premium.

 

Domeniul (adresa site-ului web)

Adresa site-ului web poate fi plătită pentru perioade de:

  • 1 an
  • 2 ani
  • 5 ani

 

Ține minte că planul Premium și domeniul se plătesc separat. Aceasta reiese din faptul că plățile pot fi efectuate pentru diferite perioade de timp și cu condiții diferite. De exemplu, poți plăti pentru planul Premium în fiece lună, iar domeniul pentru un an întreg.

Prețurile actuale ale domeniilor le poți găsi pe subpagina Domenii.

 

Ce opțiune alegi

Opțiunea Gratuită este adresată tuturor care doresc să creeze ușor și repede un site web.

Cu ajutorul opțiunii Gratuit vei crea un site singur. Nu trebuie să te grăbești, procesul de creare site-uri necesită creativitate și nu te costă nimic în WebWave. Ai la dispoziție toate posibilitățile programului pentru creare site-uri și nu ai limite de timp. Poți crea atâtea site-uri de câte ai nevoie.

Dacă îți va plăcea programul și vei decide că dorești să prezinți site-ul în rețea sub o adresă web proprie, atunci planul Premium este mai avantajos pentru tine.

 

Care este diferența dintre serviciul Hosting oferit de WebWave și hosting-ul oferit de alți furnizori.

Hostingul oferit de WebWave este gratuit și este unicul hosting de acest gen. Nu este un hosting tradițional oferit de alți furnizori.

Datorită serviciului de hosting în WebWave, procesul de creare site-uri este mult mai simplu - vei putea publica site-ul cu un singur click. Nu ai nevoie de cunoștințe despre servere FTP, cunoștințe de programare și nu ai nevoie să instalezi nimic. Programul va face totul în locul tău.

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave