Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

14 iulie 2021

Cum schimbi capacitatea căsuței poștale

Fiecare site web creat în generatorul de site-uri WebWave care are un pachet premium activ primește numărul corespunzător de capacitate totală pe serverul de e-mail:

 • Plan starter: 1 GB
 • Plan Pro: 3 GB
 • Plan Business: 20 GB

 

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că puteți avea doar o cutie poștală pentru fiecare plan. Puteți configura un număr diferit de cutii poștale pentru pachete:

 • Plan Starter: 1 cutie poștală
 • Plan Pro: 3 cutii poștale
 • Plan Business: număr nelimitat de cutii poștale

 

Tu decideți exact de cât spațiu aveți nevoie în cutia poștală selectată. Mai jos vă voi arăta cum să schimbați singur capacitatea cutiilor poștale:

 1. Conectați-vă la Panoul pentru webmasteri. Lângă site-ul web selectat, faceți clic pe butonul Mai multe opțiuni> E-mail.


   

 2. Va apărea un panou cu o listă de cutii poștale disponibile. În acest panou, treceți mouse-ul peste căsuța poștală selectată și faceți clic pe cercul verde cu trei puncte, care duce direct la gestionarea căsuței poștale selectate.


   

 3. Făcând clic pe butonul Editează, mergeți direct la locul unde puteți seta capacitatea cutiei poștale sau puteți schimba parola cutiei poștale.  Introduceți valoarea necesară în câmpul de sub Capacitate de stocare (GB)  și închideți fereastra făcând clic pe cruce din colțul din dreapta sus. Capacitatea cutiei se va actualiza automat la dimensiunea selectată.

  Terminat!

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave