Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

20 octombrie 2023

Cum să adăugați o fotografie cu efect Juxtaposte

Juxtaposte este un instrument care vă va permite să pregătiți o fotografie cu efect „înainte și după” cu un glisor pentru a derula singur vizualizarea. În ghidul de mai jos, vă voi arăta cum să instalați cu ușurință un plug-in pe site.

Cum să creați și să adăugați o fotografie Juxtaposte

 1.  Deschideți generatorul de site-uri web și accesați Setări -> Imaginile și fișierele mele și copiați adresa URL a fotografiei selectate:


  IMPORTANT - încercați să alegeți fotografii cu aceeași dimensiune, efectul funcționează cel mai bine atunci când fotografiile au aceeași rezoluție sau foarte asemănătoare.
   
 2.  Accesați site-ul JuxtaposeJS și apăsați butonul verde mare „Fă o Juxtapose”


   
 3.  Pagina vă va redirecționa direct către parametrii instrumentului. În locul linkului, lipiți linkurile URL către imaginile copiate din constructorul de site-uri web (pasul 1), puteți, de asemenea, să vă setați propriile parametri (de exemplu, schimbarea orientării fotografiilor în verticală - „Verticală”): În fotografia de mai jos:


  , poți controla aspectul pe care îl va avea imaginea după publicare.
 4.  Odată ce v-ați hotărât cum ar trebui să arate fotografia dvs. de alunecare, apăsați butonul „Publicați” și copiați codul generat în fereastra de jos:


   
 5.  Reveniți la generatorul de site-uri web, apoi inserați codul copiat în noul element HTMLDe asemenea, vă puteți asigura că câmpul elementului HTML inserat are aceeași rezoluție ca și fotografiile din care am creat codul (de exemplu 1280x720):

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave