Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

31 iulie 2019

Comenzi rapide de la tastatură în WebWave

Creatorul de site-uri WebWave CMS  permite utilizatorilor să utilizeze comenzi rapide de la tastatură populare. În acest articol, veți găsi o listă de taste rapide care vor accelera munca la proiectul dvs. în constructor.

 

De asemenea, puteți arunca o privire la o listă de comenzi rapide de la tastatură în „Editare” din partea de sus a constructorului.

Anulare

A reface

Copie

Lipire

A tăia

Selectează tot

Sterge selectia

Schimbați proporțional dimensiunea elementului

Mutați elementul vertical sau orizontal

Mutați elementul cu săgeți

Mutați elementul și ignorați ghidurile

 

Ctrl + z = anulați

O comandă rapidă de la tastatură pe care o cunoaște orice designer grafic. Folosind Ctrl + z anulați ultimul lucru făcut în builder. Este util atunci când mutați elementul și decideți că se potrivește mai bine înainte sau când ștergeți ceva accidental.

 

Ctrl + y = reface

Ctrl + y vă permite să inversați o anulare anterioară. Când faceți o „anulare” prea mult, o puteți inversa folosind o comandă rapidă de la tastatură Redo.

 

Ctrl + c = copiere

Ctrl+c este de la sine înțeles. Este o parte a unei practici foarte populare „copiere și lipire”. Cu această comandă rapidă de la tastatură, puteți copia orice elemente și apoi le puteți lipi cu...

 

Ctrl + v = lipire

Crtl + v face parte din „copy & paste”. Elementele copiate anterior pot fi lipite pe orice subpagină. Elementele vor apărea pe stratul superior, dar dacă acoperă ceva important, le puteți muta cu ușurință în jos în ierarhia straturilor.  

 

Ctrl + x = tăiat

Ctrl + x șterge elementele selectate, dar vă permite să le lipiți într-un loc diferit. Rețineți că această comandă rapidă de la tastatură stochează doar cea mai recentă „tăiere”.

 

Ctrl + a = selectează tot

O comandă rapidă de la tastatură care selectează toate elementele de pe un site web.

 

Delete = șterge

Pentru a scăpa rapid de un element nedorit de pe un site web, selectați-l și apăsați pe ștergere de pe o tastatură. Puteți selecta orice număr de elemente. Dacă ștergeți neintenționat ceva important, puteți oricând să folosiți Ctrl + z și să anulați greșeala.

 

Shift + element stretch = păstrează proporțiile

Dacă doriți să modificați proporțional dimensiunea unui element de pe un site web (de ex. imagine sau logo) puteți utiliza shift.

Apăsați shift, apucați un colț al elementului și începeți să-l întindeți. Indiferent de dimensiunea pe care o alegeți, elementul va rămâne proporțional. 

 

Shift + mutare element = deplasare orizontală sau verticală

Când doriți să mutați un element fie pe orizontală, fie pe verticală, o puteți face selectând Shift și trăgând elementul cu mouse-ul computerului. 

 

Săgeți/Shift +săgeți = mutare

Selectați unul sau mai multe elemente și apăsați săgeata de pe o tastatură. Elementele se vor mișca cu 1 px în direcția indicată. Dacă apăsați shift + săgeată, elementele se vor mișca cu 10 px.

 

Ctrl + mutare elemente = ignora ghidajele

Când doriți să mutați cu precizie un element, dar acesta continuă să se potrivească cu unul dintre ghidaje, apăsați Ctrl. Apăsând Ctrl și mutând un element, îl faci să ignore toate ghidajele și îl poți plasa oriunde vrei.

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave