Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

25 octombrie 2023

CMS - Rolul utilizatorilor pe un site web

În generatorul de site-uri WebWave,  unul dintre cele patru roluri poate fi atribuit unui utilizator semnat.

 

Utilizator

Un „Utilizator” are cel mai scăzut nivel de acces la ediție. Utilizatorul nu poate schimba conținutul site-ului, dar poate vedea subpaginile care necesită autentificare. Ar fi o soluție perfectă, dacă doriți să afișați progresul proiectului, dar între timp nu doriți ca conținutul site-ului dvs. să fie editat.

 

Editor

Un „Editor” poate modifica conținutul site-ului dvs. și poate edita elemente. Editorul poate adăuga, de asemenea, articole noi prin fluxul de știri. Acest nivel de ediție permite modificarea numai conținutului text și adăugarea/eliminarea imaginilor. Editorul nu poate modifica dimensiunea fontului și nu poate efectua nicio ediție avansată. De asemenea, nu poate vedea statisticile, gestiona setările SEO și categoriile fluxului de știri. 

 

Editor șef

Un „editor principal” poate edita și influența multe aspecte ale site-ului dvs. Spre deosebire de privilegiile editorului, acesta are acces la o ediție mai avansată, cum ar fi ediția de setări SEO sau ediția de text și elemente mai complexe. Editorul-șef are și acces la lista de subpagini, flux de știri și statistici.

 

Administrator

Un „Administrator” primește același acces la ediție ca un webmaster. Creatorul de site-uri web CMS arată exact la fel ca și generatorul de site-uri web al webmasterului. Administratorul poate adăuga și edita în mod liber subpagini, adăuga, elimina și edita elemente, poate schimba șablonul, poate adăuga articole și șabloane de articole, poate gestiona funcțiile cutiei poștale, setările SEO și multe altele. 

 

Acest tip de nivel de ediție oferă oportunități enorme. Prin crearea unui cont de administrator pentru clienții dvs., le oferiți acces la generatorul de site-uri web. Din acest motiv, utilizatorii de un asemenea nivel au acces la baza de cunoștințe WebWave.

 

 

 

Utilizator

Editor

Editor șef

Administrator

Vizualizarea unui site web

+

+

+

+

Vizualizarea paginilor secundare care necesită conectare

+

+

+

+

Ediție de conținut

-

+

+

+

Ediție avansată de conținut

-

-

+

+

Adăugarea de text

-

-

-

+

Adăugarea și eliminarea imaginilor

-

-

-

+

Editarea structurii site-ului web (subpagini)

-

-

-

+

Vizualizarea statisticilor site-ului

-

-

+

+

Acces la setările SEO

-

-

+

+

Adăugarea de noi subpagini

-

-

-

+

Adăugarea fluxurilor de știri

-

-

-

+

Adăugarea de elemente noi

-

-

-

+

 

 

Decideți dacă utilizatorii CMS pot efectua plăți

Când utilizați contul de agenție și vă prezentați panoului CMS pentru client, probabil că nu doriți ca aceștia să efectueze plăți singuri - poate ați prefera să le trimiteți o factură. Dar dacă ați informat un client că utilizați software-ul de web design WebWave, îi puteți permite și să efectueze plăți prin intermediul panoului CMS pe cont propriu. Din acest motiv, am adăugat opțiunea dacă acești utilizatori ar trebui să aibă sau nu autoritatea de a efectua plăți pentru un site web.

 

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave