Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

06 mai 2020

Chater.biz - Cum adaugi funcția de Chat pe site-ul tău ?

Contactul cu un potențial client este foarte important, iar dacă acesta va putea lua legătura cat mai ușor cu tine, cu atât o va face mai des. În zilele noastre, asistență tehnica este din ce în ce mai utilizată, iar una dintre variante este trimiterea unui mesaj direct prin Chat-ul disponibil pe site-ul web.
În acest articol vei învăța cum să adaugi un modul extern gratuit numit Chater.Biz pe website-ul tău construit pe platforma de creare site-uri WebWave pentru a beneficia de această facilitate.

  1. Înregistrează-te pe chater.biz.

  2. După înregistrare vei putea personaliza după cum dorești setările Chat-ului care va apărea într-o fereastra de tip pop-up.

  3. După editare vei ajunge la pasul 5/5, secțiunea Installation de unde va trebui sa copiezi scriptul și să introduci adresa website-ului pe care acesta va apărea. După ce copiezi codul apasă butonul Finish.

  4.  Apoi accesează Editorul WebWave, iar în Panoul de setări, în fila Site web în secțiunea Mai multe setări selectează Editează pentru a insera codul copiat.

  5. Lipește scriptul, salvează modificările și publica site-ul.

După publicare, vei observa ca pe site-ul tău va apărea o fereastră de Chat, care va permite utilizatorilor să te contacteze direct fără a mai fi nevoie sa își noteze adresa de email sau numărul de telefon și să revină ulterior.

 

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave