Logare

Înregistrare

Panoul Webmastera

 

Nu ai reușit sa găsești răspunsul dorit ?

Scrie-ne pe sesiunea de Chat sau trimite-ne un email către contact@webwave.ro

Dacă ai nevoie de anumite funcții noi, scrie-ne pe grupul comunității WebWave.

Înapoi

25 iulie 2019

Analiza SEO - cum îmbunătățești performanța SEO a site-ului tău

Atunci când creați un site web, ar trebui să aveți în vedere SEO, deoarece acesta vă afectează foarte profund poziția în rezultatele căutării. În WebWave-generator de site-uri cu etichetă albă fără codificare- facem tot posibilul pentru a face site-urile web cât mai prietenoase cu SEO, dar există anumite lucruri pe care nu le putem face pentru utilizatorii noștri. De aceea am adăugat un instrument SEO complex care vă scanează site-ul web și vă spune ce poate fi îmbunătățit.

Articole pregătite de specialiștii noștri SEO -Analizor SEO pentru site-uri web-Analiza SEO completă a articolului site-ului dvs 

  1. Accesați generatorul de pagini, accesați subpagina pe care doriți să o verificați. în panoul de setări accesați pagina și introduceți setările SEO.


     
  2. Selectați Analiza SEO și în fereastra pop-up introduceți expresia cheie.
  3. După ce ați introdus expresia cheie, apăsați butonul VERIFICARE SEO. Instrumentul vă va spune dacă pagina web este bine optimizată și ce puteți face pentru a o îmbunătăți.

    Lângă fiecare componentă SEO veți vedea un punct roșu, galben sau verde care reprezintă nivelul de compatibilitate cu cerințele motorului de căutare. 
     
  4. Dacă faceți clic pe orice componentă, veți vedea instrucțiunile despre cum să vă îmbunătățiți. 


Rețineți că fiecare subpagină are un SEO separat. Pentru a obține cele mai bune rezultate, scanați toate subpaginile cu analizorul WebWave SEO.

Nu ai reușit să găsești soluția?

Îți lipsesc funcții în WebWave?

Întreabă pe Facebook

Trimite-ne un Mesaj

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Mobile menu

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave